Made in Japan
Made in Japan

THE MODIFIED VERSIONS OF SOME HISTORICAL GUITAR BRANDS

Det är lite wow-känsla när man får den här gitarren i sin hand. J-Standard Series byggs i Japan. Det känner man direkt. Här är det gitarrbyggare med stor erfarenhet och yrkesskicklighet som varit framme. Vill påstå att de är bland de bästa i världen. Det är kvalite rakt igenom, mekanik, trä och finish.

Den är väldigt skön att spela på med låg stränghöjd och med ett ljud som imponerar. Gitarren har en väldigt fin ton. En gitarr som du kan spela allt från spröda toner till tunga riff. Krämade på ordentligt med dist - här kom wow-känslan igen. Riktigt fläskigt sound och bra sustain.

Den är ovanligt bred i ljudet för att vara så nära en Les Paul man kan komma i form och bestyckning. Låter som en Les Paul men har lite mer klarhet i tonen. Vi är imponerade!

Levereras med FGN Gig Bag.

 

Specifikation

Kropp av lind med flammig lönntopp, hals av mahogny, greppbräda av rosewood, 22 jumboband (C.F.S -intonation system). Skala 24,75", Gotoh SG301-20 stämskruvar, FGN stall, FGN pickuper, 1 volym, 1 tonkontroll, 3-vägs pickupväljare, D´Addrio EXL 0.010-0.046. Hårdvara i krom. Färg: polyester. Kulör: Burbon Burst eller Transparant Black Burst

Transparant Black Burst
Transparant Black Burst
Klicka för förstora

lämna en kommentar