Green ST Blue Pearl - Comfort Series
Nu i två olika nyanser. Pris  fr 3 490 kr

Välkommen till Guitarnet - bäst ton för pengarna

Guitarnet har som mål att du ska få något alldeles extra i förhållande till vad du betalar. Vi har kapat ett antal led i försäljningsprocessen vilket gör att priserna är betydligt lägre än de annars varit. Dessutom behöver du inte betala en massa extra för varumärket. 

 

Anders & Lars

Aktuellt

Nyhet! NuX B-2 Wireless System
Här har du ett bra trådlöst system för gitarr eller bas. Fungerar klockrent och till ett bra pris. Pris 1 390 kr
 

Nyhet!
Gilmour Canary Eco - Standard Series

Gilmour kommer med nya fräcka modeller och till priser som förvånar. Gilmour Canary Eco är byggd av exklusiv Swamp Ash och är en fröjd för både ögat och örat. 
Pris 9 690 kr


Äntligen! Ny leverans av Green Comfort Series
Höstförsäljningen har verkligen varit bra och vi har sålt slut på ett antal av våra populära Green modeller. Nu har vi fyllt på lagret igen. 
 

Avbetalning! Välj mellan 3,6,12 eller 24 månader. 

Nu kan du välja Payson Checkout i kassan om du vill ha avbetalning eller faktura.
Välj mellan 3-12 månader räntefritt eller 24 månader med ränta. 

Våra varumärken

Elgitarrer


Green Guitars - Made by Sweden
Vi tillverkar Green Guitars i små serier med stort fokus på utseende, spelbarhet och ljud. Helt enkelt riktigt bra gitarrer. Dessutom jobbar vi för att hålla låga priser. Green Guitars matchar betydligt dyrare gitarrer. För närvarande tillverkas alla Green Guitars i Asien. 
Green Guitars Pris 2 890 - 15 900 :- Läs mer
Green Custom Shop - Pris från 8 490 kr Läs mer

FGN -Fujigen  Made in Japan

Fabriken startade 1960. På 80-talet var Japanska FUJIGEN världens största gitarrtillverkare. Man tillverkar åt många av de stora märkena och är erkänt väldigt skickliga gitarrbyggare. Fujigen har fortsatt att utveckla och förfina sin gitarrtillverkning och tagit fram ett eget gitarrmärke med en kvalité som slår det mesta. Alla FGN tillverkas i Japan.
FGN Guitars  Pris 7 490 - 18 900:- Läs mer
FGN Custom Shop Pris fr. 30 000:- Läs mer 

         


Gilmour Custom Shop
Gilmour Guitars är en liten gitarrbyggare som bygger gitarrer med stor yrkesskicklighet och passion. Det känns när man spelar på en Gilmour. Träråvaran handplockas för utseende och tonala egenskaper. Inget lämnas åt slumpen och kvalitén på gitarrerna är en fröjd för oss gitarrister till priser som förvånar.
Pris från 9 690 kr  Läs mer

Akustiska gitarrer

 

Oscar Schmidt grundades 1871 och har sedan dess tillverkat akustiska gitarrer. Företaget blomstrade under 1920-talet. Många musiker spelade på deras instrument för att de fanns tillgängliga överallt, även på landsbygden, men framförallt för att de var både billiga och hade en överlägsen ton och volym. Dessa kärnvärden gäller även idag. Hög kvalité och låga priser. 
Pris från 1 370 kr

Tillbehör

Johan Lundgren har vunnit stor respekt världen över för sin förmåga att tillverka mickar som plockar fram det allra bästa ur en gitarr. Samtliga pickuper är handvirade. Hela processen är ett hantverk och slutresultatet blir något över det vanliga. Made in Sweden!


Nux förstärkare och effektpelar är ett relativt nytt varumärke i Sverige.
Nux imponerar när det gäller design, kvalité och ljud. 
Effektpedaler från 390:- Förstärkare från 1 150:-  

 

Daphon är en stor tillverkare av effektpedaler. Flest pedaler gör de som så kallad OEM tillverkare till de kända märkena. De har också en egen serie effektpedaler. Dessa kan mäta sig med avsevärt dyrare pedaler när det gäller kvalité och sound. De imponerar!
Pris från 350:-  Läs mer

Tips & Tricks - Lär dig mer om gitarrer och spelteknik

 

Under meny  Tips & Tricks kan du lära dig  hur en elgitarr fungerar, hur trämaterial, pickups och strängar samverkar och skapar gitarrens unika sound. Hur du med hjälp av förstärkare och effekter bygger upp ditt sound.

Här finns information om hur du underhåller din gitarr, t ex hur du kan intonera gitarren själv. Läs också om hur du kan förbättra din gitarr genom att sätta dit nya delar, t ex nya mickar. Du kanske har problem med din gitarr - här finns hjälp att få, kolla in problemlösning. 

Vi har även lite enkla tester och jämförelser mellan olika gitarrer. Här finns också historiens främsta gitarrister och sköna band. Mycket nöje!

 

Mer tips kommer!

Du ska bli nöjd med ditt köp
öppet köp - prova i 14 dagar

Du kan prova våra produkter i 14 dagar. Motsvaras inte dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Se våra köpvillkor

vår kvalitétsgaranti

Vi kvalitétssäkrar våra gitarrer. Hals, stränghöjd, intonering, etc, kontrolleras och  justeras vid behov. Slutligen görs en visuell inspektion.  Vi lämnar 12 månaders garanti.

vi bjuder på frakten

Vi bjuder på frakten och transportförsäkring inom Sverige. Leverans 
2-7 arbetsdagar. Normalt brukar vi leverera inom 3 dagar. 

Ditt köp påverkar inte klimatet

 

Vi klimatkompenserar 

för tillverkningen och

alla transporter. Dessutom

använder vi DHL:s miljöfrakt Läs mer

Undvik trä från regnskogen


Vi behöver minska efterfrågan på regnskogsträ. För att underlätta för dig inför vi en ny märkning.  

Recensioner från köpare

Du hittar recensioner från köpare under respektive modell och tillverkare. 

Ställ frågor till oss!

Vi har fysisk butik och showroom i Gislaved.
Varmt välkomna. Läs mer

Ring 0722387797, vardagar 9.00 - 18.00 eller maila oss! info@guitarnet.se eller använd kontaktformuläret nedan.

Nyhetsbrev från guitarnet.se