Gitarrer & tillbehör - förstärkare - nux mighty 8BT MkII

nux mighty 8BT MkII- bärbar bluetoothförstärkare - batteri eller nätdriven

Det här är en förstärkare som överraskar. Trots det lilla formatet låter den som en förstärkare ska göra - visst den har inte den botten som en fysiskt större förstärkare har men vi blir väldigt förvånade hur bra den låter. Vi använder den själva som kontorsförstärkare och hemma. Gillar den skarpt. 

NU-X Mighty 8 BT MkII är liten, portabel övningsförstärkare på 8 watt som kan drivas på batterier (8 x AA). Den har allt du behöver för att rocka på gatan. Instrument och mikrofoningång, effekter, Bluetooth anslutning för trådlös uppspelning av musik från exempelvis din smartphone. Ladda dessutom ner den kostnadsfria Mighty APP för din iPhone eller Android, så får du ännu fler funktioner!

Mighty 8 BT MkII har 3 kanaler; Clean, Overdrive och Distortion. Dessutom är den utrustad med effekter såsom 4 olika Delay och 4 Reverb, samt 4 modulationseffekter och du kan använda upp till 3 effekter samtidigt. Har du anslutit en mikrofon till förstärkaren så kan du använda dig av Reverbeffekter när du sjunger. Förstärkaren är även utrustad med en inbyggd trummaskin med 9 olika rytmer och ställbart tempo via TAP-funktion.

NUX Mighty APP
Du kan ansluta din mobiltelefon till Mighty 8 BT MkII via Bluetooth. NU-X har utvecklat en kostnadsfri app (Kan hämtas för iOS och Android på AppStore eller Google Play) som låter dig ta kontroll över inställningar, effekter och funktioner i förstärkaren. Du kan exempelvis finjustera de inbyggda effekterna i förstärkaren. Via appen kan får du även tillgång till en trummaskinsom är perfekt att använda vid övning. NU-X har även lagt till ett bibliotek med bakgrundslåtar som du kan jamma med till, men glöm inte att internet är den största källan för att hitta egna backing tracks. I appen kan du även spara och lagra dina egna favoritinställningar.

Egenskaper

– 8 Watt
– 1 x 6.5″ högtalare
– Bluetooth anslutning
– Mikrofoningång
– 3 kanaler (Clean, Overdrive, Distortion).
– 12 variationer av effekter (Delay, Reverb och Modulation) + Reverb för mikrofon
– 3 effekter kan användas samtidigt (Mod – Delay – Reverb)
– TAP TEMPO
– 3.5mm Aux Input, Headphone Output
– Batteridrift (8 x AA-batterier) med upp till 8 timmar drifttid.
– Vikt endast 2.6 kg. Kan bäras med medföljande axelband.

demo video

NU-X Mighty 8BT MkII

Pris:
1 690 SEK
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager