Gitarrer & tillbehör - förstärkare - nux mighty air

nux mighty Air - bärbar bluetoothförstärkare - uppladdningsbart batteri

Det här är en vidareutveckling av NU-X Mighty Lite - utrustad med två diskanthögtalare och en bashögtalare. Den fungerar bra för både gitarr och bas. Förstärkaren överraskar. Trots det lilla formatet låter den som en förstärkare ska göra - visst den har inte den botten som en fysiskt större förstärkare har men vi blir väldigt förvånade hur bra den låter. 

NUX Mighty AIR är en trådlös Modelling förstärkare i stereo på 2 x 4 watt med Bluetooth som levereras med en trådlös sändare för gitarr eller bas.
Stereohögtalarna ger dig en bra spridning med tight basåtgivning. Förutom att du kan använda den som en traditionell förstärkare, så fungerar och låter den fantastisk bra att spela upp musik igenom. Utrustad med en ny 9-bands EQ ger dig den total kontroll över ljudbilden.

Mighty AIR har olika lägen för gitarr respektive bas och totalt 7 kanaler. För gitarr kan du välja mellan Clean, Overdrive, Distortion och Acoustic Guitar Simulator – medan för bas så har du presets för Pop, Rock och Funk nära till hands. Förstärkaren är fullspäckad med effekter och förstärkarsimuleringar via den kostnadsfria appen Mighty APP som är gratis att ladda ner till din iPhone eller Android. Via appen får du även tillgång till backingtracks, trummaskin och massor av andra coola funktioner.

NUX Mighty Air levereras med NU-X Wireless Transmitter som är en trådlås sändare för ditt instrument och som sätter en ny standard för övningsförstärkare då den blir helt och hållet trådlös. Den medföljande sändaren och den inbyggda mottagaren i förstärkaren fungerar både med alla gitarrer och basar – samt med såväl aktiva som passiva pickuper.

Förstärkaren drivs på uppladdningsbara inbyggda batterier, så vi kan härmed säga adjö till traditionella och dyra AA-batterier. Fulladdade batterier ger dig en speltid på upp till hela 18 timmar!

NUX Mighty APP – Mobile Application
Mighty APP finns nu tillgänglig för Android och iOS via Apple Store för iPhone eller här om du har en Android. Så du kan koppla upp den via bluetooth och styra den med mobilen. Här finns dessutom lite extra effekter. Och du kan styra bas, midd och tremble helt och hållet. 

Egenskaper

– 2 x 2-inch speakers with a passive bass radiator
– 4 + 4 watt power
– Rechargeable Internal Battery – Up to 18 hours playing time
– Effects – Noise Gate, Touch Wah, Uni Vibe, Phaser, Tremolo, Boost, TS Drive, Bass TS, Fuzz, Chorus, ST Chorus, Flanger, Analog Delay, Digital Delay, Tape Echo, Ping-Pong Delay, Spring Reverb, Hall Reverb, Plate Reverb, Room Reverb
– Electric Guitar Amplifier Models – Twin Verb, JZ120, Tweed DLX, Plexi, Top Boost 30, Lead 100, Fireman, DIE VH4, Recto
– Electric Guitar Amplifier Cabinets (Impulse Response) – V1960, A212, BS410, DR112, GB412, JZ120, TR212, V412
– Acoustic Guitar Modelling for electric Guitar (Impulse Response) – G Humming Bird, G J15, M D45, G J200, G J45, TL 314, M HD28
– Acoustic Guitar Simulator Amplifier Models – NUX Optima, NUX Stageman
– Bass Guitar Amplifier Models – NUX Melvin Lee Davis, AGL
– Bass Guitar Amplifier Cabinets (Impulse Response) – BS410, AGL DB810, AMP SV810, MBK 410, TRC 410
– Electric Guitar Channels – Clean, Overdrive, Distortion and Acoustic Guitar Simulator
– Bass Guitar Channels – Pop, Rock and Funk

demo video

Trådlöst system för gitarr eller bas ingår
Trådlöst system för gitarr eller bas ingår

NU-X Mighty AIR BT

Pris:
1 990 SEK
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
 • Peter • 28 juli 2021 14:17:44
  Hej! Hur kopplar man denna till datorn för att spela in på bästa sätt?
 • Hej Peter! Vi saknar helt erfarenhet av inspelning med dator. Så tyvärr kan vi inte ge dig tips. /Anders

  29 juli 2021 10:04:24

 • Tommy • 2 maj 2021 17:25:01
  Finns det trimmer i den
 • Hej Tommy! Vet inte riktigt vad du menar med trimmer. /Anders

  3 maj 2021 11:50:07