Gitarrer & tillbehör - förstärkare - nux mighty Lite bt

nux mighty Lite  - bärbar bluetoothförstärkare - batteri eller nätdriven

Den här förstärkaren trodde vi inte mycket på - såg plastig ut. Men ack vad vi bedrog oss. Visst den låter lite begränsat men med tanke på formatet så låter den fantastiskt. Och tillräckligt bra för att man ska vilja spela - mungiporna for faktiskt upp. Vi hade riktigt kul när vi provade den. Ut kommer ett gitarrljud vilket inte alltid är fallet med så här små och billiga förstärkare. Och den har många användbara effekter och egenskaper. 
 
NUX Mighty Lite BT är den nya standarden för miniförstärkare. Den är lätt och har allt-i-ett! Denna 3 watts övningsförstärkare kan användas i princip var som helst då den både kan drivas via nätadapter, batterier eller via en USB Power Bank.

Might Lite BT har 3 kanaler (Clean, Overdrive och Distortion), inbyggt digitalt reverb och delay. Den har även AUX-ingång och Bluetooth anslutning så att du kan jamma med till din favoritmusik. Dessutom inbyggd trummaskin och metronom! Förbättra ditt ljud med de digitala effekter som finns ombord. Du kan enkelt komma åt och styra Delay och Reverb via kontrollpanelen. Och det finns mer att utforska via Mighty Lite BT’s mobilapp!
Tempot på delayet eller trummorna styr du enkelt med TAP Tempo knappen.

Vill du inte störa din omgivning så använder du hörlursuttaget och vill du använda Mighty Lite till att spela musik i, så går det förstås alldeles utmärkt med bra resultat!

NUX Mighty Lite Mobile Application
Mighty Lite APP finns nu tillgänglig för Android och iOS via Apple. Så du kan styra den via din mobil. Bara att koppla upp via bluetooth. 

demo video

NU-X Mighty Lite BT

Pris:
990 SEK
Inkl. 25% Moms
Slut i lager