Fujigen custom shop - made in japan since 1960

FGN - Virtuoso Series

FGN:s Virtuoso Series är FGN:s gömda skatt - gitarrerna är inte tillgängliga på vanligt vis och ordinära priser. Här handlar det om världens mest lyxiösa gitarrer av yppersta kvalité. Gitarrerna byggs för hand av FGN:s skickligaste yrkesmän - en elit som inte finns att finna på många platser i världen. Gitarrerna byggs av sällsynt, utvalt och handplockat trä. En träkvalitet som är bland den finaste och mest lyxiga som finns att uppbringa på denna planet. Här används upptill 200 år gammalt trä. Det är sjunktimmer som plockats upp från flodbottnar. Det ger en extra tonal trästruktur som inte kan skapas på annat sätt än genom åldrande. Viruoso Series innehåller "Japanese Special Art Guitars" med special inlägg och lack med Gold Leaf Lacquer. Här möts den perfekta balansen mellan kulturen i öst och väst.
 

Du kan välja modeller som finns på den här sidan eller så sätter du samman en egen specifikation. Vi lämnar en offert som du sedan kan ta ställning till. Beroende på modell eller specifikation hamnar priset från 30 000 kr och uppåt .

Fujigen tillverkar bara en Virtoso per månad. Ett köp kommer att innebära att du ingår i en liten exlusive krets av gitarrister som äger en av världens mest lyxiösa gitarrer - FGN Virtuoso gitarr. Ofta är det lång leveranstid så du måste ha tålamod. 

 

Virtuoso Series finns i modellerna  FLAME och ODYSSEY.

här kommer ytterligare exempel