Gilmour canary eco

Trans amber burst med greppbräda av lönn

Här har du en vacker gitarr. Tillverkad av det för gitarrbyggare så åtråvärda Swamp Ash. Ett träslag som kombinerar låg vikt med väldigt bra resonans.
Den är väldigt skön att spela på med sin låga stränghöjd. Halsen har en C-profil som ligger behagligt i handen. Baksidan är mattlackad för att det ska glida lätt vid snabba licks. Gilmour lägger ner mycket möda på sina halsar och de är verkligen sköna. 

Den har stratocaster sköna design på kropp, kompletterad med avfasning av baksida kropp vid infästning för halsen (se bild nedan). Det ökar spelkomforten  för de höga tonerna. Utrustad med Gilmour egna  pickups. En humbucker i stall ger bra tryck och en varmare ton än en singelcoil. En mastervolym och en mastertonkontroll gör det enkelt att ratta in rätt ljud. 


Det är kvalité på alla komponenter och hantverket är av yttersta klass. När man spelar på den får man känslan av en betydligt dyrare gitarr - väldigt prisvärd. 
 

Gilmour Canary Eco - Trans Amber Burst med Lundgren

Pris:
9 990 SEK
Inkl. 25% Moms
Antal:
Slut i lager
  • Robert • 11 november 2018 19:09:05
    Väldigt bra gitarr helt enkelt, håller samma klass med flera mycket dyrare gitarrer, läckert hals, grymt ljud, en stratta som en stratta ska vara!!! Mycket gitarr för pengerna!!!
  • Hej Robert! Härligt att höra att du är så nöjd - det är en riktig höjdare!/Anders

    12 november 2018 11:26:05