Night Rain

Gilmour Modern-t hardtail

Gilmour Modern-T Hardtail  är en grymt läcker gitarr. Gilmour har strävat efter en total harmoni mellan vintage och ett modernt sound. Modellen är baserad på en klassisk tele design men bestyckad med två Gilmour humbuckers. Det låter tele men med en varmare och kraftfullare ton. Ask i kropp och lönn i hals gör att här finns en fin strängseparation vilket man kan önska sig mer av med andra träslag i kombination med humbuckers. 

Kroppen är byggd av Swamp Ash som är ett åtråvärt trämateral på grund av att det är lätt och väldigt resonant. Svamp Ash har en fin balanserad ton. Den har en snygg topp av Quilted Maple Veneer.  Halsen är av oljerostad lönn - riktigt läckert och väldigt skön att spela på. Ingen friktion även om man får handsvett.

Giilmour Modern-T Hardtail har hög spelkomfort med sin låga stränghöjd och både armcut (på framsidan) belly cut (baksida) Känns lika skön som en strata. 

Här har du chansen att få en telecaster med både kraft och tyngd i ljudet. Och med ett riktigt läckert utseende till ett bra pris. Inklusive Gilmour Exclusive Soft Bag
 

Specifications: 
Body: Swamp Ash
Top: Quilted Maple Veneer
Neck/Fingerboard: C-shape oil roasted hard maple.
Frets: 22 pcs 2.7 mm jumbo
Nut: NuBone,
Bridge: Gilmour Hardtail
Tuners: Gilmour Locking tuners
Pickups: Gilmour Modern-T Humbuckers 
Controls: 3-ways pickupswitch,  1 volume & 1 tone
Hardware: Chrome
Strings: 10-46
Color: Night Rain (black gradient) 
Included: Gilmour Exclusive Soft Bag
 

Gilmour Modern-T Hardtail - Night Rain (Black Gradient)

Pris:
13 900 SEK
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Gilmour Modern-T Night Rain